Ketel Éléktrik Gaya Cina XT-9S

Pedaran pondok:

Modél: XT-9S
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1200W; 0,6L; Kabel listrik 0,75M
Warna: Hideung / Bodas
Fitur: 304 kandung kemih stainless steel; Balok gagang nyaéta saklar sareng tangga; Toél gagangna pikeun ngahurungkeun / pareum; Peringatan buzzer khusus


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

Toél gagangna pikeun ngahurungkeun / pareum

• Pasang ketel anu pinuh ku cai dina dasarna, pencét lemah lembut pikeun ngagolak cai, tanpa kedah aya tindakan tambahan.

Kapasitas anu cocog

• 600ML, kapasitas maksimal pikeun sabotol cai mineral ngajauhan runtah.

Rada & Gancang

• Toél gagangna, ngan butuh 180-an kanggo cai ngagodog ogé kanggo inuman anjeun.

AOLGA Electric Kettle XT-9S

• Bagian handap ketel anu disegel sareng de-noising nyababkeun ngagolakkeun sepi dina saluruh prosés.

• Henteu kabanjiran

• Sayogi pikeun cai sareng kulub téa, sareng teu aya limpahan supados méja tetep garing.

AOLGA Electric Kettle XT-9S(1)

 

 

 

 

 

 

• Peringatan buzzer

• Sakali ngagolak réngsé, peringatan buzzer mimiti mastikeun kasalametan sareng pangalaman pangguna anu hébat.

• Sadia dimana waé kalayan titik didih anu béda

• Titik golak anu bénten-bénten naha di dataran luhur atanapi dataran rata masihan umur panjang sareng aplikasi anu layak di lingkungan anu beragam.

Bahan flameresistant V0

 • Bahan non logam dina dasar tingkat V0 aman sareng ramah lingkungan.

Palapis suhu luhur

• Anu mimiti ngagaduhan palapis suhu luhur 280 ℃ di luar, kalayan anticollision anu saé sareng tahan maké nganggo panyalindungan anu langkung saé sareng umur panjang.

AOLGA Electric Kettle XT-9S(2)

 

 

 

 

 

 

• Aluminium murni tina cecekelan

• cekungan millimeter-sampurna dirancang pikeun penanganan anu pangsaéna.

AOLGA Electric Kettle XT-9S(3)

 

 

 

 

 

 

 

 

SUS304 awak

• Bahan ganda SUS304 awak asalna tina POSCO Koréa Kidul.

AOLGA Electric Kettle XT-9S(4)

 

 

 

 

 

 

Nanganan sami sareng saklar

• Desain elegan pikeun gampang pindah sareng uji 100 padamelan dinten teras-terasan diliwatan.

• Suhu kontrol suhu UK STRIX.

• Éta awét sareng terkenal di dunya di lapangan.

AOLGA Electric Kettle XT-9S(5)

 

 

 

 

 

 

 

Base sareng beurat khusus ditambih

• Langkung 200G ditambih supados henteu gampang ngalih. Teu aya cai anu ngempel dina permukaan anu rata, bari corétan buktina handapeun handapeun.

AOLGA Electric Kettle XT-9S(6)

Spésifikasi

Barang

Ketel listrik

Modél

XT-9S

Warna

Hideung / Bodas

Kapasitas

0,6L

Bahan

Bahan kadaharan stainless steel SUS304

Téknologi

Suhu pembakaran suhu luhur perumahan luar

Fitur

Awak pot dua lapis, Nanganan sami sareng saklar, UK STRIX suhu pengendali, peringatan Buzzer

Daya Anu Dipeunteun

1200W

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Voltaseu

220V-240V~

Panjang Kabel Daya

0,75M

Ukuran Produk

L198xW133xH238MM

Ukuran Kotak Gife

W185xD185xH305MM

Ukuran karton Master

W800xD410xH330MM

Paket Standar

12PCS / CTN

Beurat bersih

1.2KG/ PC

Beurat kotor

13.28KG / CTN

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil