Panggaring rambut

  • High Speed Hair Dryer RM-DF11

    Alat pengering rambut gancang RM-DF11

    Model: RM-DF11
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1400W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Abu / Bodas / Blcak
    Fitur: 360 aparat beusi magnetik tuyere; Torsi tinggi sareng kecepatan luhur; Silencer
  • High Torque Hair Dryer RM-DF15

    Tinggi Torsi Rambut Pengering RM-DF15

    Modél: RM-DF15
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Abu / Bodas
    Fitur: Motor DC kalayan torsi tinggi sareng kecepatan luhur; 6cm speed 11m / s laju aliran udara; 12L / s kapasitas blasting gedé pikeun garing gancang; Perlindungan overheating pikeun otomatis pareum
  • Hair Dryer QL-5920

    Alat pengering rambut QL-5920

    Modél: QL-5920
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800-2200W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Hideung
    Fitur: Kalayan saklar kaamanan ngan ukur dianggo nalika ramo diteken; Motor DC kalayan torsi tinggi sareng kecepatan luhur; Perlindungan overheating pikeun otomatis pareum; 2 pilihan kecepatan angin, 3 pilihan dikontrol suhu; Kalayan perawatan anion; Panutup tukang dicabut; Cecekelan Rotatable
  • Hotel Wall-Mounted Hair Dryer D158

    Hotél Rambut Dipasang dina Hotel D158

    Modél: D158
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800W
    Warna: Hideung / Bodas
    Fitur: Motor épisiénsi tinggi sareng kecepatan luhur, saklar kaamanan mikro; Angin langkung kentel sareng pengeringan éfisién tinggi asalna tina outlet angin-bertekanan bertekanan; Hiji-sapotong réduksi noise panutup tukang; Saklar mikro
  • Wall-Mounted Hair Dryer RCY-67588B

    Tukang Rambut Dipasang dina Tembok RCY-67588B

    Model: RCY-67588B
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50H / 60Hz, 1800W
    Warna: Bodas / Hideung
    Fitur: Awak leutik kalayan kakuatan super; Motor-épisién tinggi sareng kecepatan-gancang; Dipasang dina témbok; Saklar kaamanan mikro; 2 pilihan kecepatan angin, 2/3 pilihan dikontrol suhu
  • Hotel Wall-Mounted Hair Dryer RCY-568

    Hotél Rambut Dipasang dina Hotel RCY-568

    Modél: RCY-568
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800W
    Warna: Bodas
    Fitur: Motor DC mérek terkenal kalayan torsi tinggi sareng kecepatan luhur; Cekelan sareng langsing, gampang dianggo sareng disimpen; Desain anu dioptimalkeun pikeun halaman kipas sareng saluran hawa, sacara efektif bisu sareng nyaman dianggo; Perlindungan overheating; 2 pilihan kecepatan angin sareng pilihan dikontrol suhu 2/3; Saklar mikro
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kéngingkeun Harga Detil