Ketel listrik

  • Instant Temperature Display Electric Kettle GL-B04E5B

    Suhu Instan Témpél Listrik Ketel GL-B04E5B

    Modél: GL-B04E5B
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1350-1600W; 1.2L; 1,8 kabel listrik
    Warna: Abu-abu pérak
    Fitur: Waktu-nyata sareng tampilan suhu instan; Termostat UK STRIX; 0,5mm kentel SUS304 stainless steel; Anti-muterna gesper pikeun tutup; Lukisan stoving tilu lapisan; Pad silikon anti scalding
  • Double-layer Anti-Scalding Electric Kettle LL-8860/8865

    Ganda-lapisan Anti-Scalding Électric Ketel LL-8860/8865

    Modél: LL-8860 / LL-8865
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1000W; 0.8L / 1.0L; Kabel kakuatan 0.8M
    Warna: Bodas / Hideung (LL-8860) / Héjo poék-kulawu (LL-8865)
    Fitur: Awak pot dua lapis; SUS304 pikeun kandung kemih pot sareng panutup waja batin; Perumahan luar: Perumahan luar PP / Warni waja; Kontrol suhu kualitas luhur; Perlindungan ngaduruk garing; Saklar otomatis, hiji awak ngawangun
  • Electric Kettle FK-1623

    Ketel Éléktrik FK-1623

    Modél: FK-1623
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1850-2200W; 1L / 1.2L ,; Kabel listrik 0,75M
    Warna: Pérak
    Fitur: SUS304 stainless steel; -Kontrol suhu UK STRIX kualitas luhur; 360 ° rotasi tanpa kabel; Tutup kaamanan Ngonci; Pareuman otomatis / manual pareum; Perlindungan kulub-garing; Jandéla tingkat cai dina dua sisi katuhu sareng kénca
  • Electric Kettle LL-8516

    Ketel Éléktrik LL-8516

    Modél: LL-8516
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1000W; 1L ,; Kabel kakuatan 0.8M
    Warna: Pérak
    Fitur: SUS304 pot jero sareng panutup stainless steel; Kontrol suhu kualitas luhur; Otomatis pareum-kakuatan; Anti-garing ngaduruk perlindungan ganda
  • Chinese Style Electric Kettle XT-9S

    Ketel Éléktrik Gaya Cina XT-9S

    Modél: XT-9S
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1200W; 0,6L; Kabel listrik 0,75M
    Warna: Hideung / Bodas
    Fitur: 304 kandung kemih stainless steel; Balok gagang nyaéta saklar sareng tangga; Toél gagangna pikeun ngahurungkeun / pareum; Peringatan buzzer khusus
  • LED Temperature Display Electric Kettle HOT-W20

    LED Suhu Témbong Éléktrik Ketel HOT-W20

    Modél: PANAS-W20
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1500W; 2.0L; Kabel kakuatan 0.8M
    Warna: Hideung
    Fitur: Rupa-rupa shift suhu; Tampilan suhu real-time; Ketel listrik ganda-lapisan kalayan layar toél
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kéngingkeun Harga Detil