Suhu Instan Témpél Listrik Ketel GL-B04E5B

Pedaran pondok:

Modél: GL-B04E5B
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1350-1600W; 1.2L; 1,8 kabel listrik
Warna: Abu-abu pérak
Fitur: Waktu-nyata sareng tampilan suhu instan; Termostat UK STRIX; 0,5mm kentel SUS304 stainless steel; Anti-muterna gesper pikeun tutup; Lukisan stoving tilu lapisan; Pad silikon anti scalding


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• Jandéla khusus pikeun tampilan suhu instan

• 0,5MM kentel stainless steel SUS304

• Anti dumping sareng struktur segitiga stabil

• Telur segitiga (GL-E5B), cucuk beuheung Swan (GL-E5D)

• termostat UK STRIX

• Daya otomatis pareum sareng perlindungan overheat nyegah ngagolak garing

 

未标题-2

Fitur

• Real-time sareng tampilan suhu instan pikeun minuhan kabutuhan suhu anu béda

• Sacara gampang sayogi 40 ° C suhu cai cocog sareng moal ngabeuleum sungut anjeun, pikeun ngajaga nutrisi bubuk susu

• Nutrisi cai madu 60 ° C ngajaga gizi sareng rasa alami

• Teh Bir dina 80 ° C langkung saé tiasa nahan polifenol téh sareng gajih entéh pikeun nolak oksidasi

• 100 ° C cai pindang ngaluarkeun klorin, ngan ukur nganggo hiji sentuhan pikeun nginum

• Klorin tiasa kabanjiran ngirangan karasa cai sareng kalkulus dina awak anjeun

• Koréa Pohang Food-grade SUS304 stainless steel: gampang dibersihkeun, tahan korosi, anti oksidasi, henteu aya zat anu ngabahayakeun, henteu bau, sareng langkung séhat

• 1350-1600W kakuatan tinggi pikeun ngahontal ngagolak cai gancang

• Ngan pencét hiji tombol, sareng cai nu ngagolak tiasa raoseun sareng easil

 

Awak kandel:
• 0,5mm stainless steel kentel nyaéta kualitas luhur

Gesper anti leupaskeun kanggo tutupna:
• Desain anti muterna sareng moal gampang murag Inggris STRIX Termostat: kontrol suhu anu pas, kualitas anu dipercaya sareng umur sevice anu langkung lami

未标题-3

Lukisan stoving 3 lapisan:
Henteu gampang ngaleungitkeun cet, warna anu langkung cerah sareng karajinan anu saé

Pad silikon anti-scalding:
Dirarancang khusus di payuneun gagang pikeun nyingkahan scalding nalika nahan gagangna

未标题-6

Pakem:
Lebar, nyaman sareng teguh

Saringan sapotong:
• Awak ketel dilengkepan saringan sél stainless steel sapotong, tanpa limpahan

Ngaduruk anti-garing:
• Fungsi pareum otomatis sareng sekering suhu tinggi nalika cai ngagolak, aman sareng aman

• Basis puteran 360 derajat, rotasi gratis, tambahkeun cai dina sagala arah

Spésifikasi

Barang

Ketel listrik

Modél

GL-B04E5B

Warna

Sliver kulawu

Kapasitas

1.2L

Bahan

Dahareun-grade 0,5MM kentel SUS304 stainless steel  

Téknologi

Suhu pembakaran suhu luhur perumahan luar

Fitur

Tampilan suhu instan; Termostat UK STRIX; 0,5MM kentel SUS304 stainless steel  

Daya Anu Dipeunteun

1350-1600W

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Voltaseu

220-240V ~

Ukuran Produk

L230xW170xH230MM

Ukuran Kotak Gife

W200xD190xH220MM

Ukuran karton Master

W585xD415xH460MM

Paket Standar

12PCS / CTN

Beurat bersih

1.083KG / PC

Beurat kotor

17KG / CTN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil