Warta Industri

  • Beijing Plans to Access 1,000 Star-rated Homestays in Five Years

    Rencana Beijing Ngaksés Homestay anu Dipeunteun ku Star dina Lima Taun

    Tanggal 16 Juni, Beijing ngayakeun serangkaian konferensi pers pikeun ngarayakeun ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Tiongkok, "Beijing Ngamajukeun sacara Kompléks". Dina rapat éta, Kang Sen, wakil sekretaris Komite Pertanian sareng Padamel Kota Beijing, wakil diréktur t ...
    Maca deui
  • How to Choose An Electric Kettle?

    Kumaha Milih Ketel Éléktrik?

    Ketel listrik sering dianggo dina kahirupan urang, kalebet di bumi atanapi di hotél. Nalika urang hoyong cai panas, ketel listrik tiasa nyumponan kabutuhan urang, tapi sababaraha ketel listrik anu henteu standar tiasa nyandak urang cilaka, janten nalika nyanghareupan sababaraha produk ketel listrik di pasar, naon anu kedah urang laksanakeun? ...
    Maca deui
  • The Low Price Tide of Hotel Investment in the Epidemic has Not Arrived

    Angin Harga Murah Investasi Hotel dina Epidemik Tacan Sumping

    Seueur perusahaan hotél ageung di dunya teu hasil ngaréspon krisis épidemi. Tapi aranjeunna tetep hoyong ngamajukeun ideu yén éta langkung berharga dina jaringan global tibatan salaku operator mandiri. Operator leutik kedah nampi konsep ieu pikeun ngarebut opportu ...
    Maca deui
  • How Do Manufacturers Ensure Safety of The Hair Dryer

    Kumaha Pabrikan mastikeun Kasalametan Pengering Rambut

    Gagasan dasar tukang pengering rambut cukup saderhana, tapi ngahasilkeun hiji kanggo dikonsumsi massal peryogi pamikiran keras ngeunaan fitur kaamanan. Pabrikan pengering rambut kedah ngaramal kumaha pengering rambutna tiasa disalahgunakeun. Aranjeunna teras nyobian mendesain produk anu bakal aman dina rupa-rupa lega ...
    Maca deui
  • Bulgarian Hotels in COVID-19 Mode: How Precautions Are Implemented

    Hotél Bulgaria dina Modeu COVID-19: Kumaha Pancegahan Dilaksanakeun

    Saatos waktos anu teu lami dina kateupastian sareng kahariwang pisan, liang Bulgaria siap nampi gelombang turis anu nuju usum kieu. Pancegahan anu aya hubunganana sareng pandemi sacara alami parantos janten salah sahiji topik anu paling sering dibahas dina kontéks Bulgaria. Éta ...
    Maca deui
  • The Number of Luxury Brand Signings Reached A Historical Peak in the Past Five Years

    Jumlah Signing mérek méwah ngahontal puncak sajarah dina lima taun ka pengker

    Paduli mérek anyar, mérek mid-range parantos janten kakuatan utama dina nandatanganan kontrak dina sababaraha taun ka pengker. Jumlah kontrak anu ditandatanganan nyaéta 245, panurunan 40% taun ka taun, sareng pertumbuhan négatip munggaran dina lima taun dina sajarah. Ieu utamina kusabab modél investasi murni-disetir o ...
    Maca deui
1234 Teras> >> Halaman 1/4

Kéngingkeun Harga Detil