Taros Kami

INDUSTRI AOLGA TERBATAS

Alamat

HONGKONG:

Kamar 1003, 10 / F, Tower 1, Lippo Center,

89 Jalan ratu, Admiralty, Hong Kong

SHENZHEN

Kamar 507, Gedong A4, Zhujiang Plaza,

9009 Longxiang Avenue,

Kacamatan Longgang, Shen Zhen

E-mail

Telepon

DIJUAL: +86 755 85239775
Sokongan: +86 755 85239776

Hoyong damel sareng urang?

Kéngingkeun Harga Detil

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

Kéngingkeun Harga Detil