Dewan Beusi sareng Panyekel

  • Iron Holder TCL-D

    Holder beusi TCL-D

    Modél: TCL-D
    Warna: Hideung / Bodas
    Fitur: Cocog sareng ukuran anu bénten ; ABS dibentuk, sareng dua strip silikon tahan ka suhu luhur

  • Ironing Board 1338

    Déwan Setrika 1338

    Modél: 1338
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: pangaturan jangkungna variabel dugi ka 80CM; sesa beusi logam gaya; lawon flameproof plus bantal katun kandel 7MM

Kéngingkeun Harga Detil