0.6L Capsule Capsule Coffee Machine AC-514K

Pedaran pondok:

Model: AC-514K
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1450W; Kabel kakuatan 0.9M
Warna: Hideung / Hideung sareng beureum
Fitur: 0.6L Capsule Coffee Machine Tangki cai anu tiasa dicabut transparan; Eureun otomatis atanapi sacara manual; Grup pembuatan bir dipaténkeun & rarancang; Nunjukkeun iraha siap diseduh; Hemat énergi; Waktos pemanasan gancang


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• 0,6L Capsule Mesin Kopi

Fitur

• Tombol fungsi saderhana, ékstraksi hiji konci anu teu upaya kalayan kirang ti 1 menit
Ngarasakeun kopi aromatik
• 19 bar operasi tekanan tinggi
• Ékstrak hakekat kopi sacara profesional pikeun ngaleupaskeun tetes ambu lembut ku tekenan intensitas luhur

• Bir dina 92 ​​° C
• Ékstrak kopi dina suhu anu tetep, sareng suhu cai anu pas ngajaga kasaimbangan kaasaman kopi
• Kisaran suhu cai kedah dijaga dina 91 ~ 94 ° C

Aolga Coffee Machine AC-514K

Tank cai 600ML:
• Cukup pikeun sababaraha babaturan ngeusian deui
• Tangki cai bahan BPA aman pikeun bahan pangan, volume cai sésana jelas dina pandangan anjeun

AOLGA Coffee Machine AC-514K(6)

Siaga otomatis upami 15min tanpa operasi
• kakuatan calakan pareum, hemat énergi sareng bébas hariwang

Tilu jinis cangkir bir (opsional)
• Cocog sareng sababaraha kapsul
• cangkir pembuatan bir kapsul Nespresso alit
• cangkir pembuatan bir kapsul Dolce Gusto ageung
• cangkir pembuatan kopi bubuk Espresso, cocog sareng bubuk kopi

 

Ngadamel kopi gancang
• Ngadamel sacangkir kopi dina 40 detik
• dampal suku anti slip
• Anti-slip dampal suku pikeun ngalereskeun mesin kopi pikeun nyegah leueur

AOLGA Coffee Machine AC-514K(3)

Spésifikasi

Barang

Mesin Kapsul Kopi

Modél

AC-514K

Warna

Hideung / Bodas / Beureum

Fitur

 Ttangki cai anu tiasa dicabut; Nsistem kapsul espresso; Pfungsi rebrewing; Ajangkungna cangkir djustable; Input sareng ngaluarkeun kapsul sacara manual; Stop otomatis atanapi sacara manual; Indicate nalika siap diseduh; Ddulang netes etachable pikeun beberesih gampang, bak cai bisa dicabut

Kapsul cocog

Kapsul cocog Nespresso, kapsul Dolce-Gusto, kopi bubuk, Pod kopi, Lavazza A Momomio, Lavazza Blue, Caffitaly

Kapasitas Cai

0.6L

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz /60Hz

Daya Anu Dipeunteun

1450W

Voltaseu

220V-240V ~

Panjang Kabel Daya

0,9M

Ukuran Produk

L280xW115xH250mm

Ukuran Kotak Gife

W315xD145xH297MM

Ukuran karton Master

W595xD330xH295MM

Paket Standar

4PCS / CTN

Beurat bersih

2,95KG / PC

Beurat kotor

3.48KG / PC

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil