Ketel Éléktrik multi-fungsi HOT-Y08

Pedaran pondok:

Modél: PANAS-YO8
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1400W; 0,8L; Kabel kakuatan 0.8M
Warna: Bodas
Fitur: tampilan suhu real-time dina layar LED; Otomatis ngajaga cai panas pikeun 2H; Awét tahan cai salami 10h


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• Jandéla tampilan cai transparan pikeun ngadalikeun volume cai langkung saé

• penampilan anu ramping sareng desain ergonomis ngajantenkeun geulis, modis, mulya sareng elegan

• Kaca borosilikat tinggi sareng bahan kadaharan stainless steel (piring manaskeun nyaéta austenit 316 stainless steel sareng komponén filter bolong nyaéta austenit 304 stainless steel) nyandak séhat, kaamanan, sareng gampang dibersihkeun

• Termostat kualitas luhur méré palanggan pikeun sababaraha panyalindungan kaamanan sareng kualitas anu langkung dipercaya

• 360 derajat rotasi sawenang ngabantosan anjeun ngayunkeun gagangna kalayan fleksibel sareng gampang, sareng desain bungkus lem di luar panci gelas ngajantenkeun nyaman sareng henteu panas pikeun disentuh

AOLGA Electric Kettle HOT-Y08

Feacture

• tampilan digital LED calakan, tampilan sacara real-time suhu

Sababaraha kagunaan:
• 60 ° C dugi ka 100 ° C kalayan genep tingkat suhu cai pikeun nyumponan kabutuhan anu béda pikeun pembuatan susu, téh, sareng kopi

Electric-Kettle-HOT-Y08

Tombol operasi:
• Hiji touch pikeun beroperasi, henteu kedah diputer sababaraha kali sareng merenah
• fungsi pelestarian panas otomatis: cai panas sayogi aya iraha waé, teu kedah teras-terasan ngagolak cai
• Éta sacara otomatis bakal luncat kana modeu pelestarian panas otomatis sareng tetep panas salami 2 jam nalika suhu cai dikulub janten 100 ° C (Pangaruh waktos luncat kana modeu pelestarian panas otomatis bénten-bénten dina modeu anu bénten-bénten)
• Sacara manual ngalih kana modeu pelestarian panas, dugi ka 10 jam

• Slippage nyegah desain gagang

Slippage-prevent-design-of-handle

Awak kaca borosilikat:
• Anti scalding sareng kaséhatan, ramah lingkungan sareng aman
• Pelat pemanasan stainless steel Austenitik 316, ngagolak cai anu langkung séhat

Gesper anti leupaskeun kanggo tutupna:
• Dilengkepan desain anti-muterna sareng moal gampang murag spout Olecranon: cai gancang ngocor, henteu ngeclak deui, janten langkung gampang dibersihkeun

Ngaduruk anti-garing:
• Chip cerdas, pareum otomatis nalika cai ngagolak, langkung aman sareng aman

• 360 derajat dasar puteran, rotasi gratis, tambahkeun cai dina sagala arah

Spésifikasi

Barang

Ketel listrik

Modél

PANAS-Y08

Warna

Bodas

Kapasitas

0,8L

Bahan

Perumahan luar: PP

 Panci Batin: Gelas borosilikat tinggi sareng bahan kadaharan stainless steel

Téknologi

Suhu pembakaran suhu luhur perumahan luar

Fitur

Pintonan suhu real-time dina layar LED, Otomatis ngajaga cai panas pikeun 2H, awét tetep cai panas pikeun 10H

Daya Anu Dipeunteun

600W

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Voltaseu

220V-240V ~

Panjang Kabel Daya

0,8M

Ukuran Produk

L185xW150xH180MM

Ukuran Kotak Gife

W205xD177xH233MM

Ukuran karton Master

W550xD430xH480MM

Paket Standar

12PCS / CTN

Beurat bersih

0.9KG / PC

Beurat kotor

1.2KG / PC

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil