Ganda-lapisan Anti-Scalding Électric Ketel LL-8860/8865

Pedaran pondok:

Modél: LL-8860 / LL-8865
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1000W; 0.8L / 1.0L; Kabel kakuatan 0.8M
Warna: Bodas / Hideung (LL-8860) / Héjo poék-kulawu (LL-8865)
Fitur: Awak pot dua lapis; SUS304 pikeun kandung kemih pot sareng panutup waja batin; Perumahan luar: Perumahan luar PP / Warni waja; Kontrol suhu kualitas luhur; Perlindungan ngaduruk garing; Saklar otomatis, hiji awak ngawangun


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kauntungan Bubuka

Desain lapisan dua kali:
High-suhu tahan bahan PP salaku lapisan luar (LL-8860) / stainless steel wadah jero dina warna baja (LL-8865) pikeun ngabentuk lapisan insulasi kerung, anu sacara efektif nyegah scalding

AOLGA Electric-Kettle-LL-8860

 

 

 

 

 

 

 

 

Ketel terpadu:
Ttutup anjeunna diintegrasikeun sareng awak, janten tutupna henteu gampang murag atanapi leungit

 Palapis seamless terpadu:
• Lemes sareng lancar, gampang dibersihkeun, sareng teu aya skala skala

• Spout stainless steel buleudan sadaya-kalebet sareng nyegah goresan. Aliran cai anu teu kabubarkeun sareng tuang cai anu teu upaya

AOLGA Electric Kettle LL-8860

Termostat kualitas luhur:
• Aman sareng awét, dikuasaan cai anu ngagolak suhu, kakuatan calakan pareum, stabilitas anu kuat

Kapasitas alit:
• 0.8L / 1.0L, ngagolak gancang sareng panggunaan, merenah sareng hemat waktos.

Pakem:
• Pakem ergonomis

Desain cincin ngumpulkeun cai tina tutup luhur:
Prevent splashing cai nalika muka panutup, ngagancangkeun ragrag cai tiis, sareng nyegah kulit sirah

Electric Kettle LL-8860 Detail Image

 

 

 

 

 

 

 

 

Saringan sapotong: 
• Awak pot dilengkepan saringan stainless steel sapotong, henteu aya limpahan

Ngaduruk anti-garing:
Fungsi pareum otomatis sareng sekering suhu tinggi nalika cai ngagolak, aman sareng aman

• Damping tutup tutup, panarima cai anu énggal sareng gampang

• Mimiti buka tutupna dina 45 derajat, sareng payunkeun uap pikeun nyegah percikan cai panas. 75 derajat ogé diijinkeun, kondusif pikeun nampi cai sareng beberesih

• Buka sareng tutup tutupna ku angkat alit atanapi mencétan mundur

• Katémbong manaskeun hiji tombol dina wengi, dilengkepan indikator pemanasan anu katingali

Spésifikasi

Barang

Ketel listrik

Modél

LL-8860 / LL-8865

Warna

Hideung / Bodas (LL-8860) / Héjo poék-kulawu (LL-8865)

Bahan

Perumahan luar: PP (LL-8860) / Perumahan luar waja berwarna (LL-8865) Panci batin & tutupna: stainless steel SUS304

Téknologi

Suhu pembakaran suhu luhur perumahan luar

Fitur

Awak warna awakna lengkep sareng panutup spring; Desain lapisan dua kali; Ketel terpadu kalayan tutup, teu tenang murag atanapi leungit; Liner seamless terpadu; Desain ring cai-kumpulkeun panutup luhur pikeun anti scalding; Otomatis pareum-kakuatan; Indikator pemanasan anu katingali; Stainless steel SUS304 pikeun kandung kemih pot sareng panutup waja batin

Kapasitas

0.8L (LL-8860) / 1.0LLL-8865

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Daya Anu Dipeunteun

1000W

Voltaseu

220V-240V ~

Panjang Kabel Daya

0,8M

Ukuran Produk

L201.1xW136.7xH202.2MM (LL-8860)/L204xW137xH221MM (LL-8865)

Ukuran Kotak Gife

W195xD195xH215MM (LL-8860)/ W195xD195xH235MM (LL-8865)

Ukuran karton Master

W600xD405xH450MM (LL-8860)/W600xD405xH490MM (LL-8865)

Paket Standar

12PCS / CTN

Beurat bersih

0,85KG/ PC (LL-8860) /0,95KG/ PC (LL-8865)

Beurat kotor

13.7KG / CTN(LL-8860) /15.2KG/CTN (LL-8865)

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil