Ketel Électric Cepet Kulub PANAS-W15

Pedaran pondok:

Modél: PANAS-W15
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1350W; 1,5L; Kabel listrik 1.8M
Warna: Bodas
Fitur: Desain streamline anyar; Awak pot dua lapis; Panci batin mulus; Operasi kalayan ngan ukur hiji tombol kalayan gampang


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• 70 derajat bukaan ageung tutup pikeun sagala rupa cara nampi cai sareng gampang dibersihkeun

• Food grade SUS304 stainless steel seamless pot pot anu gampang ngabersihkeun kokotor sareng baktéri kalayan merenah

• Desain ergonmic kalayan ngan ukur hiji pencét pikeun muka tutupna

• Awak pot dua lapis masihan lapisan insulasi kerung pikeun anti parut sareng tetep haneut

• cecekelan Terpadu pikeun gampang nyokot

• Operasi kalayan ngan ukur hiji tombol kalayan gampang

AOLGA Electric Kettle HOT-W15
AOLGA Electric Kettle HOT-W15

Fitur

Tingkat cai anu akurat:
• Garis tingkat cai maks sareng lemah diukir di jero, sareng cai akurat ditambih pikeun nyegah ngabahekeun

Desain panyalindungan tripel:
• Daya otomatis pareum dina ngagolak, suhu luhur sareng pembakaran garing, langkung dipercaya sareng aman

• Tutup, spout, liner sareng saringan sadayana didamel tina stainless steel SUS304

• Tanpa ngandung mangan sareng logam beurat sanés anu ngabahayakeun awak manusa, saatos kéngingkeun sertifikasi kaamanan pangan internasional sareng seueur dianggo dina industri médis sareng kadaharan

• ngagolak gancang sareng pemanasan gancang ngalangkungan cincin pemanasan anu ngumpulkeun énergi-kakuatan tinggi di handapeun

• Saklar sensor uap, pareum otomatis nalika cai ngagolak, parantos lulus 10.000 tés hirup

• Desain filtrasi cai tina dasar pikeun ngala cai sacara épéktip dihapus, sareng aman tanpa cai anu ditumpukkeun

AOLGA Electric Kettle HOT-W15Saringan skala:
• Éféktif nyaring kaluar kokotor skala tetep bersih

• Permukaan kontak anu langkung ageung tina termostat sareng konektor, stabilitas anu langkung kuat, sareng kontrol suhu anu langkung akurat

Spésifikasi

Barang

Ketel listrik

Modél

PANAS-W15

Warna

Bodas

Kapasitas

1,5L

Bahan

Stainless steel SUS304

Téknologi

Suhu pembakaran suhu luhur perumahan luar

Fitur

Desain ramping anyar, Awak pot dua kali lapisan, Panci batin mulus, Operasi kalayan ngan ukur hiji tombol

Daya Anu Dipeunteun

1350W

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Voltaseu

220V-240V ~

Panjang Kabel Daya

0,8M

Ukuran Produk

L210xD110xH243MM

Ukuran Kotak Gife

W255xD157xH310MM

Ukuran karton Master

W785xD490xH325MM

Paket Standar

6PCS / CTN

Beurat bersih

0.8KG / PC

Beurat kotor

1.0KG / PC

Naon limescale:

Titik bodas / coklat karasa aya dina handapeun ketel. Anu mana?

Titik bodas dina handapeun ketel nyaéta anu sering urang sebut skala. Saatos cai dikulub, ion kalsium sareng ion magnésium dina cai ngagolak sareng dibentuk dina handapeun ketel, kadang bodas, kadang konéng. Titik coklat kabentuk saatos oksidasi tèh atanapi tuangeun, kaseueuranana coklat. Punten perhatoskeun yén ieu henteu keyeng tina ketel.

Tips pikeun turun tumurun:

(1) Eusian sajumlah cai dina ketel sareng sababaraha séndok cuka pikeun diduruk. Entong angkat langsung, maka éta bakal dianggo paling saé, anu tiasa ngaleungitkeun skala gancang.

(2) Pasang sababaraha keureut jeruk nipis dina ketel, cai ditambahan kanggo ngamimitian manaskeun, antosan sakedap kanggo miceun skala.

(3) Ngagunakeun ketel pikeun ngagolak endog sababaraha kali sabab cangkang luar tina egg egg sacara efektif ngaluarkeun skala nalika cai digodog.

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil