FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi padagang?

A. Kami mangrupikeun pabrik anu ngagaduhan logam sareng bengkel suntikan milik nyalira ngalangkungan integrasi R&D, manufaktur sareng penjualan sareng tiasa nyayogikeun jasa OEM sareng ODM.

 

Q2. Naon MOQ anjeun?

A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkunganinfo@aolga.hk pikeun terang langkung rinci.

 

Q3. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

 

Q4. Naon waktos pangirimanna?

A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

 

P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

 

Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

 

Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

 

Q8. Naon harga pangalusna anjeun pikeun produk ieu?

A. Harga tiasa ditawar. Éta gumantung kana kuantitasna, tapi biasana urang gaduh sistem harga terintegrasi anu kalebet harga distributor sareng harga ritel.

 

Q9. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

 

Q10. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.


Kéngingkeun Harga Detil