Mesin Kopi

  • 0.6L Removable Capsule Coffee Machine AC-514K

    0.6L Capsule Capsule Coffee Machine AC-514K

    Model: AC-514K
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1450W; Kabel kakuatan 0.9M
    Warna: Hideung / Hideung sareng beureum
    Fitur: 0.6L Capsule Coffee Machine Tangki cai anu tiasa dicabut transparan; Eureun otomatis atanapi sacara manual; Grup pembuatan bir dipaténkeun & rarancang; Nunjukkeun iraha siap diseduh; Hemat énergi; Waktos pemanasan gancang
  • 0.8L Removable Capsule Coffee Machine AC-513K

    0.8L Capsule Capsule Coffee Machine AC-513K

    Model: AC-513K
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1450W; Kabel kakuatan 0.9M
    Warna: Hideung sareng pérak
    Fitur: 0.8L transparan tank cai bisa dicabut; Eureun otomatis atanapi sacara manual; Grup pembuatan bir dipaténkeun & rarancang; Nunjukkeun iraha siap diseduh; Hemat énergi; Hiji touch pikeun ngamimitian
  • Small Capsule Coffee Machine ST-511

    Mesin Kopi Kapsul Leutik ST-511

    Modél: ST-511
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1450W; Kabel kakuatan 0.9M
    Warna: Hideung / Bodas / Abu / Beureum
    Fitur: 0,6L Capsule Capsule Coffee Machine ; Transparan tangki cai tiasa dicabut ; Eureun sacara otomatis atanapi sacara manual group Grup sareng desain brewing ; Énergi ; time waktos pemanasan langkung gancang ; Hiji touch pikeun ngamimitian

Kéngingkeun Harga Detil