Tentang Kami

SHENZHEN office address of Aolga industry limited

Ngandelkeun Hong Kong sareng dumasarkeun di Shenzhen, Aolga parantos nuturkeun konsép bisnis janten pragmatis, éfisién, stabil sareng dipercaya nyanghareup dunya ti saprak didirikeun. Kalayan tujuan pikeun nyiptakeun mérek kelas dunya produk éléktronik hotél anu aman sareng andal, Aolga nyayogikeun palanggan kami nganggo panerapan keramahan anu saé sareng kualitas luhur ngalangkungan integrasi R&D, manufaktur sareng penjualan.

AOLGA fokus kana alat-alat hotél sareng nyayogikeun produk anu aman, dipercaya sareng kualitas luhur pikeun hotél di panjuru dunya numutkeun kabutuhan sareng ciri na, kalayan kisaran produk janten pengering rambut, ketel listrik, mesin kopi, beusi, skala listrik sareng produk listrik sareng kamar sanés. bebekelan.

Nyayogikeun dukungan ageung sareng layanan purna jual anu didédikasikeun, Aolga nawiskeun solusi pikeun pasokan kamar sareng jasa berharga ka konsumén numutkeun kabutuhan saleresna.

Hong Kong office address of Aolga industry limited

Wisata Pabrik

AOLGA Factory Tour(1)
AOLGA Factory Tour(2)
AOLGA Factory Tour(3)
AOLGA Factory Tour(7)

Kalayan sistem CRM sareng ERP dilengkepan kalayan saé, urang tiasa sacara gampil nganggo sadaya inpormasi sareng sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngatur produk dina prosés sadayana sareng nyayogikeun jasa pre-sale sareng purna jual anu pangsaéna sareng paling jitu pikeun klien kami, mastikeun yén masing-masing produk tiasa disusudkeun kana pilihan bahan baku, produksi, transportasi sareng rékaman sanés kalayan gampang, anu nyandak kami épisiénsi pangluhurna sareng kapuasan konsumén pangsaéna.

erp system about Aolga

Pameran

Exhibition (1)
Exhibition (5)
Exhibition (2)
Exhibition (6)
Exhibition (3)
 AOLGA Exhibition
Exhibition (4)
Exhibition (8)

Otoritas Sertifikasi

Certification Authority about Aolga
017
012
015
013
019
016
018
014
14702631-025_GS-SW-103-certificate_report__2

Kéngingkeun Harga Detil