Besi Listrik

  • Electric Steam Iron SW-605

    Listrik Uap Beusi SW-605

    Modél: SW-605
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 2000W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Héjo kulawu sareng bodas / Hideung sareng biru / Hideung sareng beureum / Héjo sareng hideung
    Fitur: Soleplate keramik iron Setrika garing ; Semprot & fungsi uap cleaning Membersihkan diri ; Kuat burst uap & uap nangtung control Kontrol termostat anu tiasa diatur ; Kontrol uap anu variabel, Perlindungan kaamanan overheating, otomatis pareum
  • Electric Steam Iron SW-103

    Listrik Uap Beusi SW-103

    Modél: SW-103
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1400W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Abu / Héjo / Beureum
    Fitur: Soleplate keramik iron Setrika garing ; Semprot & fungsi uap cleaning Membersihkan diri ; Kuat burst uap & uap nangtung control Kontrol termostat anu tiasa diatur ; Kontrol uap anu variabel, Perlindungan kaamanan overheating, otomatis pareum
  • Handheld Garment Steam Iron GT001

    Baju Genggam Uap Besi GT001

    Modél: GT001
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1100-1300W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Bodas
    Fitur: Warna: Soleplate keramik ; 30 detik pikeun haneutkeun gancang handle cecekelan Foldable kanggo panyimpenan gampang us Pamakéan variabel pikeun setrika datar sareng gantung technology Téknologi pemanasan sekundér anu unik ; Otomatis pareum nalika henteu aya operasi pikeun 10mins ; beberesih otomatis

Kéngingkeun Harga Detil