Baju Genggam Uap Besi GT001

Pedaran pondok:

Modél: GT001
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1100-1300W; Kabel listrik 1.8M
Warna: Bodas
Fitur: Warna: Soleplate keramik ; 30 detik pikeun haneutkeun gancang handle cecekelan Foldable kanggo panyimpenan gampang us Pamakéan variabel pikeun setrika datar sareng gantung technology Téknologi pemanasan sekundér anu unik ; Otomatis pareum nalika henteu aya operasi pikeun 10mins ; beberesih otomatis


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• pemanasan gancang
Panaskeun gancang dina 30an ampir teu kedah ngantosan

• cecekelan Foldable
Cecekelan anu tiasa dilipat didamel pikeun panyimpenan gampang

• Nyetrika variabel
Pamakéan nyertakeun boh setrika boh datar sareng gantung

• Setrika garing & baseuh
Éta sampurna tiasa nyetrika lawon anjeun gampang dina musim anu béda

 

Aolga Handheld Garment Steam Iron GT001 Warming up quickly in 30s is almost no need to wait.
Aolga Handheld Garment Steam Iron GT001 Product Detail

• Tangki cai ageung
Tangki cai ageung sareng tiasa dicabut kalayan kapasitas 150ML ngajantenkeun langkung merenah pikeun nambihan cai, sareng anjeun tiasa nyetrika 3 dugi ka 5 lembar baju nalika tank pinuh ku cai

• Uap anu ageung ageung
Uap maksimal tiasa ngahontal 26g / mnt, anu langsung nembus baju sareng kuat nyabut kerut. Suhu uapna tiasa dugi ka 180 ℃ anu tiasa mensterilkeun sareng ngaluarkeun tungau sareng bau bari ngalemeskeun baju

• Panel setrika alloy aluminium
Cét keramik dina permukaan ngajantenkeun panel setrika alloy aluminium lemes sareng tahan tahan
Desain ujung-ujung panel tiasa nembus kana tombol, kerah sareng bagian sanésna pikeun ngahontal setrika rinci

Aolga Handheld Garment Steam Iron GT001

• Téknologi pemanasan sekundér
Téknologi pemanasan sékundér anu unik ngamungkinkeun panel setrika pikeun ngahontal pemanasan sékundér kalayan suhu anu dugi ka 150 ℃ nyangking kerut anu langkung saé
(Catetan: Suhu panel setrika tina beusi pakean biasa ngan ukur sakitar 100 ℃.)

• Otomatis pareum nalika teu aya operasi salami 10 menit
Éta sacara otomatis bakal pareum (ngeureunkeun pemanasan) sareng siap-siap upami teu aya operasi salami 10 menit, anu langkung aman sareng hemat daya. (Seuneu atanapi baju beuleum hasilna tina pangguna anu panginten henteu palay ngantunkeun beusi anu teu dipareuman dina baju tiasa dihindari.)

• Fungsi beberesih otomatis
Fungsi beberesih otomatis anu unik tiasa nyéépkeun limescale sareng pangotor sanésna dina generator uap ngalangkungan liang uap, ngirangan sumbatan, sahingga manjangkeun umur mesin.

• Perlindungan overheating
Besi bakal otomatis pareum nalika suhu anu luhur teuing henteu normal, sahingga masihan anjeun pangalaman pangguna anu aman sareng teu paduli

Spésifikasi

Barang

Besi Uap Garment Genggem

Modél

GT001

Warna

Bodas

Bahan

ABS + PC, Aluminium Die-cast

Téknologi

Beuteung ibun

Fitur

 Solémpérat keramik30 detik pikeun haneut gancangCecekelan Foldable pikeun gampang disimpenKagunaan variabel pikeun setrika boh ngagantung sareng gantungTéknologi pemanasan sekundér anu unikOtomatis pareum nalika teu aya operasi salami 10minsBeberesih otomatisPerlindungan overheating

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Daya Anu Dipeunteun

1100-1300W

Voltaseu

220V-240V ~

Jumlah uap

26G / Mnt

Ukuran Produk

Dilipet: L222xW94xH122MM / Buka: L185.5xW94xH225MM

Ukuran Kotak Gife

W298xD238xH118MM

Ukuran karton Master

W615xD490xH387MM

Paket Standar

12PCS / CTN

Beurat bersih

0,93KG/ PC

Beurat kotor

1.42KG / PC

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil