LED Suhu Témbong Éléktrik Ketel HOT-W20

Pedaran pondok:

Modél: PANAS-W20
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1500W; 2.0L; Kabel kakuatan 0.8M
Warna: Hideung
Fitur: Rupa-rupa shift suhu; Tampilan suhu real-time; Ketel listrik ganda-lapisan kalayan layar toél


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• layar toél pikeun milih suhu anu diperyogikeun anu béda dina sababaraha parobahan suhu

• streamline beungkeutan cai mengikat sampurna 19,7 derajat pikeun dumping cai lemes

• tampilan suhu real-time pikeun gampang ningali parobihan suhu

• 1500W daya tinggi pikeun ngaduruk cai gancang

• cecekelan Terpadu pikeun gampang nyokot

• Awak pot dua lapis masihan lapisan insulasi kerung pikeun anti parut sareng tetep haneut

• Suhu usik dina handapeun pikeun akurat ngatur suhu real-time

• Operasi kalayan ngan ukur hiji tombol kalayan gampang

3

• Ketel terpadu: tutupna dihijikeun sareng awak, janten tutupna henteu gampang murag atanapi leungit

• Palapis seamless terintegrasi: lemes sareng mulus, gampang dibersihkeun, sareng teu aya skala skala

• Spout stainless steel buleudan sadaya-kalebet sareng nyegah goresan. Aliran cai anu teu kabubarkeun sareng tuang cai anu teu upaya

• Termostat kualitas luhur: aman sareng awét, cai ngagolak anu dikawasa suhu, kakuatan calakan pareum, stabilitas kuat

• Pakem: Pakem ergonomis

• Buka tutup ku hiji tombol dina gagangna: tutupna tiasa dibuka nganggo hiji tombol dina gagangna, anu gancang sareng merenah

• Saringan sapotong: awak pot dilengkepan saringan stainless steel sapotong, henteu aya limpahan

• Ngaduruk anti-garing: fungsi pareum otomatis sareng séhat suhu luhur nalika cai ngagolak, aman sareng aman

• Buka sareng tutup tutupna ku angkat alit atanapi mencétan mundur

• Katémbong manaskeun hiji tombol dina wengi, dilengkepan indikator pemanasan anu katingali

Spésifikasi

Barang

Ketel listrik

Modél

PANAS-W20

Warna

Hideung

Kapasitas

2.0L

Bahan

Awak pot dua lapis, sareng stainless steel SUS304 salaku panci batin

Téknologi

Suhu pembakaran suhu luhur perumahan luar

Fitur

Tampilan suhu real-time; Rupa-rupa shift suhu; Ketel listrik ganda-lapisan kalayan layar toél

Daya Anu Dipeunteun

1500W

Voltaseu

220V-240V ~

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz /60Hz

Panjang Kabel Daya

0,8M

Ukuran Produk

L262xW200xH125MM

Ukuran Kotak Gife

W210xD210xH317MM

Ukuran karton Master

W435xD435xH650MM

Paket Standar

8PCS / CTN

Beurat bersih

1.2KG / PC

Beurat kotor

1.4KG / PC

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil