Hotél Minibar

  • Hotel Absorption Minibar M-25C/M-30C

    Ngalenyepan Hotél Minibar M-25C / M-30C

    Model: M-25C / M-30C
    Volume: 25L / 30L
    Spésifikasi: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 4-12 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: Level Noise: Jempé 0dB ; Otomatis-defrost ther Termostat calakan ; Henteu Freon, henteu kompresor atanapi bagian anu ngalir
  • Hotel Drawer Minibar M-22C

    Hotel Drawer Minibar M-22C

    Model: M-22C
    Volume: 19L
    Spésifikasi :: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 8-12 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: laci Termoélectric Mini Bar; Desain unik kalayan laci roller-bantalan; Lampu LED interior salaku standar; Defrost otomatis
  • Hotel Drawer Minibar M-45C

    Hotel Drawer Minibar M-45C

    Model: M-45C
    Volume: 29L
    Spésifikasi :: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 8-12 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: Tiis gancang sareng low noise, sareng téknologi pipa panas; Otomatis-defrost; Termostat calakan; Lampu LED interior kalayan pareum otomatis; Teu aya Freon, henteu aya kompresor atanapi bagian anu ngalir; Saluyukeun temp sareng kontrol di jero
  • Hotel and Home Use Absorption Minibar M-50A

    Hotél sareng Imah Nganggo nyerep Minibar M-50A

    Model: M-50A
    Volume: 50L
    Spésifikasi :: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 0-8 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: Baris jempé sareng téknologi nyerep; Cahaya LED internal; Plat tiis aluminium datar; Bahan karat-buktina, baud stainless steel
  • Hotel Absorption Minibar M-40A

    Ngalenyepan Hotél Minibar M-40A

    Model: M-40A
    Volume: 40L
    Spésifikasi :: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 0-8 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: Anti kabut & Uap buktina; Otomatis nguap cai solokan; Tangki antibakteri tinggi-gloss dahareun-cocog sareng standar RoHS Éropa pikeun mastikeun kasalametan panyimpenan tuangeun
  • Hotel Glass Door Absorption Minibar M-40T

    Ngalenyepan Panto Kaca Kaca Minibar M-40T

    Modél: M-40T
    Volume: 40L
    Spésifikasi :: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 4-12 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: Kinerja tinggi kalayan nyerep téknologi anyar anu unggul, didamel ku amonia; Teu aya kompresor, teu aya kipas, teu aya bagian anu pindah, teu aya geter, teu aya sora, operasi tanpa perawatan; Produk tiasa defrost utomatally sareng kagolong kana kulkas statik
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kéngingkeun Harga Detil