Ngalenyepan Panto Kaca Kaca Minibar M-25T

Pedaran pondok:

Model: M-25T
Volume: 25L
Spésifikasi :: 220V-240V ~ / 50Hz atanapi 110-120V ~ / 60Hz; 60W; 4-12 ℃ (dina ambinet nyaéta 25 ℃)
Warna: Hideung / Abu-abu
Fitur: Cooling Metode: Téknologi nyerep, bunderan cai amonia; Minibar teu nganggo kompresor, teu aya kipas, teu aya bagian anu pindah, teu aya Freon, teu aya geter, jempé sareng henteu ngahasilkeun noise, fungsina stabil sareng séhat


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Katerangan pedaran

Ngalenyepan Minibar M-25T netepkeun patokan anyar dina kanyamanan tamu, presentasi produk sareng efisiensi énergi. Nampilkeun téknologi nyerep Mdesafe anu nois, kulkas mini kelas 25 l leres-leres jempé dina operasi sareng ékonomis. Panto kaca na sareng lampu interior LED sacara saé aksen nawiskeun minibar pikeun naekeun penjualan anjeun. Pilihan pamutahiran: gagang panto, konci, engsel sisi kénca, kontrol lawang panto LED.

Fitur Minibar-Standar

Metode Cooling: Téknologi nyerep, bunderan cai amonia.

1. Minibar mangrupikeun salah sahiji produk anu ramah lingkungan, tanpa fluorin, sareng henteu nimbulkeun polusi pikeun aerosfir. Kinerja tinggi kalayan nyerep téknologi énggal anyar sareng pendinginan ku amonia.

2. Minibar teu nganggo kompresor, teu aya kipas, teu aya bagian anu pindah, teu aya Freon, teu aya geter, jempé sareng henteu ngahasilkeun noise, fungsina stabil sareng pas. Produk tiasa defrost sacara otomatis sareng kagolong kana kulkas statik.

3. produk ngadopsi kontrol suhu éléktronik, anu ngajadikeun suhu dina produk.

4. Gancang bahkan, sareng gaduh fluktuasi sakedik nalika ngamimitian sareng mareuman.

5. The engsel panto produk anu kénca-na-katuhu ditukeurkeun.

6. Operasi bébas perawatan, hemat énergi, umur panjang sareng jaminan 5 taun.

Pilihan

1. kénca atanapi katuhu muka

2. Warna (Hideung, Bodas, jsb)

3. panto solid atanapi panto Kaca

4.Print logo palanggan

5.Jinis colokan listrik, Salaku conto, jinis Spanyol, tipe Selandia Anyar, jenis USA, tipe Éropa jsb.

6. Kalayan konci

7.AC atanapi DC

8.Shelving tiasa ngaropea pikeun minuhan panyimpenan khusus

Aplikasi

• Kamar tamu hotél, Kantor, Rumah Sakit atanapi Bumi jsb.

Parentah Pamakéan nyerep bar Mini Hotel

1. Punten produk tiasa dianggo sakitar 1 jam tanpa beban, teras lebetkeun bahan tuangeun nalika nganggo produk kanggo pertama kalina.

2. Produk bakal nangtung sacara horisontal sareng teu tiasa diiringkeun; upami heunteu éta bakal nyababkeun tiis goréng.

3. Aya 5 posisi dina alat panyaluyukeun suhu, biasana punten nganggo posisi Posisi 1 anu paling haneut sedengkeun posisi 5 paling keren.

4. Entong teuing tuang bahan tuangeun kana kabinet sakali, mangga tambihan bahan tuang laun.

5. Jarak anu tangtosna kedah dijaga antara bahan katuangan anu disimpen dina kabinet, supados hawa tiis tiasa ngalir kalayan bébas sareng suhu na bakal rata.

6. Dina raraga ngahémat énergi, cobian anu pangsaéna pikeun ngirangan waktos muka panto ogé ngajantenkeun gancang unggal muka panto.

7. Nalika lirén nganggo, punten nganggo lawon baseuh anu lemes pikeun ngabersihkeun jero kubus, sareng ngantepkeun hawa beredar dina kubus supados hindari pelapisan kubus anu dikikis.

8. Lampu LED, 3.6V / 1W.

 

Cahaya Internal

Absorption Minibar Internal Light

Konci Pilihan

Absorption Minibar Optional Lock

Kontrol Suhu

Absorption Minibar Temperature Control

 

Spésifikasi

Barang

Ngalenyepan Mini bar

Modél No.

M-25T

Diménsi Éksternal

W400xD370xH493MM

GW / NW

16.5 / 15.5KGS

Kapasitas

 25L

Panto

Panto Kaca

Téknologi

Sistem panyerepan panyerepan

Tegangan / Frékuénsi

 220-240V~(110V~ Pilihan) / 50-60Hz

Kakuatan

60W

Rentang Temp

4-12 ℃ Jam 25 ient sekitarna)

Sertipikat

CE / RoHS

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil