Tinggi Torsi Rambut Pengering RM-DF15

Pedaran pondok:

Modél: RM-DF15
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800W; Kabel listrik 1.8M
Warna: Abu / Bodas
Fitur: Motor DC kalayan torsi tinggi sareng kecepatan luhur; 6cm speed 11m / s laju aliran udara; 12L / s kapasitas blasting gedé pikeun garing gancang; Perlindungan overheating pikeun otomatis pareum


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• merk DC motor anu kawéntar ku torsi tinggi sareng kecepatan luhur mawa laju aliran udara 6cm ≧ 11m / s sareng kapasitas ngabeledug> 12L / s kanggo garing garing

• Alat panyalindungan overheating ngajantenkeun pengering rambut sacara otomatis pareum dina kaayaan panas teuing, sahingga masihan anjeun pangalaman pangguna anu aman sareng teu paduli

• 2 pilihan kecepatan angin sareng 3 pilihan dikontrol suhu

AOLGA Hair Dryer RM-DF15(Gray)

Fitur

• Built-in brand termostat kualitas luhur anu kasohor ngagaduhan kontrol suhu anu pas sareng perawatan rambut dina suhu anu tetep

• Desain anu dioptimalkeun pikeun halaman kipas sareng saluran hawa, sacara efektif bisu sareng nyaman dianggo

• cekelan sareng langsing, gampang dianggo sareng disimpen

Perlindungan anti panas teuing
• dilengkepan panangtayungan termal bimetallic, nyegah padamelan waktos lami pikeun ngarusak pengering rambut atanapi nyababkeun bahaya kaamanan, anu langkung aman sareng langkung pasti.

Motor DC kualitas luhur
• The pengering rambut kalayan kualitas luhur DC Motor tiasa tahan langkung lami anu ngajantenkeunana hargana mahal. Kirang ribut, langkung lami deui, langkung sepi, sareng masihan aliran hawa anu langkung kuat.

AOLGA Hair Dryer RM-DF15(Gray)

Sababaraha Setelan & Hémat Énergi
• Kalayan 2 kagancangan sareng 3 panas, kompor blow blow kami pisan fleksibel sareng éfisién énergi, janten anjeun tiasa milih anu diperyogikeun. Salaku tambahan, modeu panas sareng tiis anu silih tiasa ngabantosan anjeun ngadamel gaya rambut anu idéal.

Perlindungan kaamanan termal pikeun motor overheated
• Nalika suhu motor panas teuing, éta otomatis pareum listrik, sareng nolak suhu tinggi. Nalika dipasang pendinginan kana suhu anu aman, bakal aya panutupanana otomatis kontak sareng balik deui ka kondisi kerja normal, mastikeun kasalametan anjeun sareng kulawarga.

Perlindungan Suhu Konstan
• hairdryer nyoko kawat pemanasan ngawangun U pikeun ngadistribusikaeun panas anu merata, ngajaga suhu tetep. Sareng éta garing rambutna gancang bari nyegah panas tina ngaruksak buuk.

Hair Dryer RM-DF15(1)

Radiasi handap
• Alat pengering rambut anu panas sareng overheat sareng panyalindungan fiel magnét elektro low, konfigurasi sekering nyayogikeun panyalindungan overheat pikeun pengering di handap. Struktur gelombang magnét anu rendah ngahémat énergi, ngirangan langkung radiasi medan éléktromagnétik tibatan pengering rambut anu mirip.

Spésifikasi

Barang

 Panggaring rambut

Modél

RM-DF15

Warna

Abu / Bodas

Téknologi

Nyetak suntik

Fitur

Small sareng panggunaan portabel; Motor DC kalayan torsi tinggi sareng kecepatan luhur; 6cm speed 11m / s laju aliran udara; 12L / s kapasitas blasting gedé pikeun garing gancang;Opanyalindungan verheating pikeun otomatis pareum; 2 pilihan speed angin; 3 pilihan dikawasa suhu;Operawatan anion ptional

Daya Anu Dipeunteun

1800W

Voltaseu

220V-240V ~

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Panjang Kabel Daya

1,8M

Ukuran Produk

L135xW70xH190MM

Ukuran Kotak Gife

W140xD75xH260MM

Ukuran karton Master

W575xD387xH278MM

Paket Standar

20PCS / CTN

Beurat bersih

0.46KG / PC

Beurat kotor

0.58KG / PC

Asesoris Pilihan

360 aparat tuyere ironing magnét; Perawatan Anion

 

 

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil