Dulang Ketel

  • Kettle Tray AKT-A

    Dulang Ketel AKT-A

    Modél: AKT-A
    Warna: Hideung / Bodas
    Fitur: Melamin tray; Tilu sét kalebet kantong ageung, alit sareng téh
    Ukuran produk:
    Dulang ageung: W345xD315xH22MM
    Dulang leutik: W345xD138xH20MM
    Dulang kantong téh: W130xD100xH40MM
    Pikeun ketel: GL-B04E5B
  • Kettle Tray AKT-C

    Dulang Ketel AKT-C

    Model: AKT-C
    Warna: Hideung / Bodas
    Fitur: Melamin tray; Tilu set kalebet baki kantong ageung, alit sareng téh (sacara bébas opsional)
    Ukuran produk:
    Dulang ageung: W385xD308xH22.5MM
    Dulang leutik: W335xD132xH11MM
    Dulang kantong téh: W155xD115xH50MM
    Pikeun ketel: GL-B04E5B / SFK05008 / FK-1623
  • Kettle Tray AKT-G

    Dulang Ketel AKT-G

    Model: AKT-G
    Warna: Hideung
    Fitur: baki Melamin
    Ukuran produk: W365xD340xH38MM
    Pikeun ketel: GL-B04E5B / FK-1623
  • Kettle Tray AKT-H

    Dulang Ketel AKT-H

    Model: AKT-H
    Warna: Hideung
    Fitur: Melamin tray; Tilu sét kalebet baki ageung, alit sareng kantong téh
    Ukuran produk:
    Dulang ageung: W453xD356xH62MM
    Dulang leutik: W415xD173xH25MM
    Dulang kantong téh: W195xD146xH40MM
    Pikeun ketel: GL-B04E5B / FK-1623
  • Kettle Tray AKT-J

    Dulang Ketel AKT-J

    Modél: AKT-J
    Warna: Hideung
    Fitur: baki Melamin
    Ukuran produk: W424xD324xH22MM
    Pikeun ketel: GL-B04E5B / SFK05008 / FK-1623

Kéngingkeun Harga Detil