Skala beurat

  • Spontaneous Electric Weight Scale ZW320

    Skala Beurat Listrik Spontan ZW320

    Modél: ZW320
    Timbangan: 3KG-150KG
    Batre: Téknologi ngadamel diri
    Bahan: ABS + gelas tempered
    Warna: Bodas
    Fitur: listrik spontan; Desain sudut ramping, seamless sareng buleud; Lemes sareng transparan; Otomatis pareum / hurung; Overload ajakan; Otomatis nol
  • Fireproof Scale CW276

    Skala Tahan Api CW276

    Modél: CW276
    Timbangan: 3KG-150KG
    Batré: 2x3V CR2032
    Bahan: ABS + bahan seuneu
    Fitur: Sistem sensor presisi tinggi kalayan presisi janten 0,05kg body Awak integral pikeun muka sareng nutup tanpa skrips kakeunaan pikeun awét sareng umur panjang jasa body 16.2mm awak skala ipis sareng pusat gravitasi handap sareng langkung stabil nalika beuratna ; Clear LCD display digital ku lampu latar bodas lemes, ngajantenkeun masih jelas handapeun lampu sareng lingkungan anu poék
  • Glass Electronic Weight Scale CW375

    Skala Beurat Éléktronik Kaca CW375

    Model: CW375
    Timbangan: 5KG-180KG
    Batré: 3x1.5V AAA / USB
    Bahan: ABS + gelas tempered
    Warna: Bodas
    Fitur: 5MM kaca tempered; Tampilan digital LED Bodas, basa katutupan ABS pinuh; Powered by batré atanapi USB dieusi; Daya otomatis hurung / pareum; Overload / Batré gancang ajakan
  • Glass Electronic Weight Scale CW280

    Skala Beurat Éléktronik Kaca CW280

    Modél: CW280
    Timbangan: 3KG-180KG
    Batré: 3 * AAA
    Warna: Blcak / Bodas
    Bahan: ABS + gelas tempered
    Fitur: sudut kaamanan CNC; ABS + kaca hampang; Tampilan LED henteu katingali; 4 sénsor sénsitip tinggi; Pencét otomatis hurung / pareum; Permukaan beurat terintegrasi; Beurat enteng, kompak tur saderhana



  • Standing Glass Weight Scale CW269

    Skala Bobot Kaca Ngadeg CW269

    Model: CW269
    Timbangan: 3KG-180KG
    Batré: 2x1.5V AAA
    Warna: Blcak
    Bahan: ABS + gelas tempered
    Fitur: tampilan LED henteu katingali; Beurat otomatis & pareum; Kakuatan lemah sareng dorongan kaleuwihan beurat; 4 sénsor sénsitip tinggi pikeun presisi tinggi; Permukaan beurat terintegrasi; Beurat enteng, kompak tur saderhana
  • Glass Electronic Weight Scale CW275

    Skala Beurat Éléktronik Kaca CW275

    Modél: CW275
    Timbangan: 3KG-180KG
    Batré: 3 * AAA
    Bahan: ABS + gelas tempered
    Warna: Bodas
    Fitur: Pinuh basa katutupan ABS; Tampilan LED henteu katingali; 4 sénsor sénsitip tinggi; Saklar otomatis AKAL / HIRUP; Permukaan beurat terintegrasi

Kéngingkeun Harga Detil