Skala Bobot Kaca Ngadeg CW269

Pedaran pondok:

Model: CW269
Timbangan: 3KG-180KG
Batré: 2x1.5V AAA
Warna: Blcak
Bahan: ABS + gelas tempered
Fitur: tampilan LED henteu katingali; Beurat otomatis & pareum; Kakuatan lemah sareng dorongan kaleuwihan beurat; 4 sénsor sénsitip tinggi pikeun presisi tinggi; Permukaan beurat terintegrasi; Beurat enteng, kompak tur saderhana


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

Ukuran ageung

• 30CM * 30CM ageung ukuran platform kaca tempered, raoseun pikeun nangtung pikeun beurat, sareng éta cocog pikeun kaseueuran jalma kalayan ukuran suku anu béda-béda.

 

4 sénsor sénsitip tinggi
• 4 sénsor sénsitip tinggi dina suku skala mawa presisi tinggi sareng kasalahan alit.

Aolga Standing Glass Weight Scale CW269

Tampilan LED henteu katingali

• Témbong LED henteu katingali dina permukaan, sareng teu aya lampu LED anu tiasa ditingali nalika teu nganggo nalika LED bakal ditingalikeun nalika beurat anjeun, anu ngajantenkeun langkung bersih. Biasana, skala bodas sareng LED bodas sedengkeun skala hideungna sareng LED beureum.

Fitur

Precision tinggi timbangan timbangan:
• Gelas cai tiasa raos sacara akurat sareng nilai wisuda ngan ukur 10g.

Chip efisiensi tinggi:
• Operasi berkecepatan tinggi, henteu ngantosan, kinerja anu langkung épisién.

Paparan disumputkeun:
• Lampu anu jelas sareng lemes ogé sayogi wengi-wengi
• Éta dihijikeun sareng skala nalika teu aya kagunaan, sareng bacaanana jelas ditampilkeun nalika beurat.
• tampilan LED Hidden, bacaan anu jelas siang sareng wengi.

Saklar otomatis calakan HIRUP / OFF:
• Otomatis switch ON / OFF ngaleungitkeun desain saklar manual sareng ditingkatkeun janten sensor gravitasi calakan, anu merenah sareng hemat énergi.

Permukaan beurat terintegrasi:
• Keindahan anu didamel sacara saé, permukaan skala ageung, langkung raoseun raoseun.

Ringan, kompak sareng saderhana:
• Tanpa penampilan anu ageung, awak langsing tiasa dicekel kalayan gampang.
• Bisa disimpen gampang di juru mana waé, saderhana sareng éndah.

Kakuatan opat titik:
• Tata perenah opat titik sareng sambungan tipe sasak nyababkeun kakuatan langkung rata.

Desain penampilan anu manusiawi:
1. Hand-made sudut buleud ageung, lemes sareng hipu, ngirangan karusakan tabrakan.
2. bantalan dampal suku anti slip sareng karét beurat gravitasi rendah ngajantenkeun langkung stabil sareng anti-selip ngagaduhan kaamanan ganda. Komponén inti dijaga pikeun umur panjang.
3. Bahan polimér di handapeun.
4. One-piece moulding, dust-proof sareng Uap-proof pikeun mayungan komponén inti

Bahan anu dipilih pikeun mastikeun kualitas luhur:
• Arsitektur-grade kaca kentel toughened gaduh résistansi dampak anu saé sareng tahan tekanan tinggi.
• Permukaan skala lemes dipalsukan kalayan éndah, sareng pangalaman kualitas ditingkatkeun
• alloy aluminium

Spésifikasi

Barang

Skala éléktronik

Modél

CW269

Warna

Hideung

Bahan

ABS + gelas anu diambek

Fitur

Témbong LED henteu katingali weigh Bobot otomatis & mareuman power Kakuatan lemah sareng dorongan kabobolan ; 4 sénsor sénsitip tinggi pikeun presisi tinggi

Beuratna Range

5KG-180KG

Batré

Batré 2x1.5V AAA

Ukuran Produk

L300xW300xH25MM

Ukuran Kotak Gife

W320xD320xH35MM

Juragan

Ukuran karton

W335xD335xH300MM

Paket Standar

8PCS / CTN

Beurat bersih

1,54KG/ PC

Beurat kotor

14.4KG / CTN


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil