BLDC Motor Rambut Pangering RM-DF06

Pedaran pondok:

Modél: RM-DF06
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800W; Kabel listrik 1.8M
Warna: Abu / Ungu
Fitur: BLDC motor brushless anu kuat anu ngagaduhan kecepatan puter anu luhur 110,000r / m kalayan umur jasa anu panjang ngahontal 1000H; Kecepatan aliran udara: 19m / s; Kapasitas ledakan18 L / s; Noise 30cm ≦ 85dB; 2 pilihan kecepatan angin sareng 3 pilihan dikontrol suhu


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• BLDC motor brushless anu kuat anu gaduh kecepatan puteran tinggi 110,000r / m, lima dugi genep kali langkung lami deui, sareng mawa aliran udara gancang sareng stabil dina 30M / s kalayan angin alami anu langkung kuat ti handapeun gagang

• Kecepatan aliran udara sareng 19m / s, sareng kapasitas blast sareng 18L / s, langkung saé tibatan anu umum

• Garing garing tanpa nyéépkeun waktos nyandak leungitna kapasitas blast low

• Motor brushless anu Powered tinggi sareng umur jasa panjang ngahontal 1000H

• Alat panyalindungan overheating ngajantenkeun pengering rambut sacara otomatis pareum dina kaayaan panas teuing, sahingga masihan anjeun pangalaman pangguna anu aman sareng teu paduli

• 2 pilihan kecepatan angin sareng 3 pilihan dikontrol suhu

AOLGA Hair Dryer RM-DF06(2)

AOLGA BLDC Motor Hair Dryer RM-DF06

Spésifikasi

Barang

Pengering Rambut nganggo Motor Brushless

Modél

RM-DF06

Warna

Abu / Ungu

Téknologi

Cét logam

Fitur

BLDC motor brushless anu kuat anu ngagaduhan kecepatan puteran tinggi 110,000r / m kalayan umur jasa anu panjang ngahontal 1000H, laju Airflow: 19m / s, Blast kapasitas18 L / s, Noise 30cm ≦ 85dB, 2 pilihan kecepatan angin sareng 3 pilihan suhu anu dikawasa

Daya Anu Dipeunteun

1800W

Voltaseu

220V-240V ~

Dipeunteun Frékuénsi

50 / 60Hz

Panjang Kabel Daya

1,8M

Ukuran Produk

/

Ukuran Kotak Gife

/

Ukuran karton Master

/

Paket Standar

/

Beurat bersih

/

Beurat kotor

/

Kalebet

/

Asesoris Pilihan

/

Kauntungan urang

Waktu Diterangkeun Pondok

Produksi maju & otomatis mastikeun waktos nuju pondok.

OEM / ODM Service

Automation pisan ngabantosan biaya anu langkung handap.

Hiji-eureun Sourcing

Tawarkeun anjeun leyuran sumber hiji-hiji.

Manajemén Kualitas ketat

CE, RoHS Sertifikasi & tés kualitas ketat mastikeun kualitas luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil