Produk

  • High Speed Hair Dryer RM-DF11

    Alat pengering rambut gancang RM-DF11

    Model: RM-DF11
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1400W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Abu / Bodas / Blcak
    Fitur: 360 aparat beusi magnetik tuyere; Torsi tinggi sareng kecepatan luhur; Silencer
  • 0.6L Removable Capsule Coffee Machine AC-514K

    0.6L Capsule Capsule Coffee Machine AC-514K

    Model: AC-514K
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1450W; Kabel kakuatan 0.9M
    Warna: Hideung / Hideung sareng beureum
    Fitur: 0.6L Capsule Coffee Machine Tangki cai anu tiasa dicabut transparan; Eureun otomatis atanapi sacara manual; Grup pembuatan bir dipaténkeun & rarancang; Nunjukkeun iraha siap diseduh; Hemat énergi; Waktos pemanasan gancang
  • 0.8L Removable Capsule Coffee Machine AC-513K

    0.8L Capsule Capsule Coffee Machine AC-513K

    Model: AC-513K
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1450W; Kabel kakuatan 0.9M
    Warna: Hideung sareng pérak
    Fitur: 0.8L transparan tank cai bisa dicabut; Eureun otomatis atanapi sacara manual; Grup pembuatan bir dipaténkeun & rarancang; Nunjukkeun iraha siap diseduh; Hemat énergi; Hiji touch pikeun ngamimitian
  • High Torque Hair Dryer RM-DF15

    Tinggi Torsi Rambut Pengering RM-DF15

    Modél: RM-DF15
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1800W; Kabel listrik 1.8M
    Warna: Abu / Bodas
    Fitur: Motor DC kalayan torsi tinggi sareng kecepatan luhur; 6cm speed 11m / s laju aliran udara; 12L / s kapasitas blasting gedé pikeun garing gancang; Perlindungan overheating pikeun otomatis pareum
  • Instant Temperature Display Electric Kettle GL-B04E5B

    Suhu Instan Témpél Listrik Ketel GL-B04E5B

    Modél: GL-B04E5B
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1350-1600W; 1.2L; 1,8 kabel listrik
    Warna: abu-abu pérak
    Fitur: Waktu-nyata sareng tampilan suhu instan; Termostat UK STRIX; 0,5mm kentel SUS304 stainless steel; Anti-muterna gesper pikeun tutup; Lukisan stoving tilu lapisan; Pad silikon anti scalding
  • Electric Kettle FK-1623

    Ketel Éléktrik FK-1623

    Modél: FK-1623
    Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 1850-2200W; 1L / 1.2L ,; Kabel listrik 0,75M
    Warna: Pérak
    Fitur: SUS304 stainless steel; -Kontrol suhu UK STRIX kualitas luhur; 360 ° rotasi tanpa kabel; Tutup kaamanan Ngonci; Pareuman otomatis / manual pareum; panyalindungan kulub-garing; Jandéla tingkat cai dina dua sisi katuhu sareng kénca
123456 Teras> >> Halaman 1/8

Kéngingkeun Harga Detil