Listrik Uap Beusi SW-605

Pedaran pondok:

Modél: SW-605
Spésifikasi: 220V-240V ~, 50Hz / 60Hz, 2000W; Kabel listrik 1.8M
Warna: Héjo kulawu sareng bodas / Hideung sareng biru / Hideung sareng beureum / Héjo sareng hideung
Fitur: Soleplate keramik iron Setrika garing ; Semprot & fungsi uap cleaning Membersihkan diri ; Kuat burst uap & uap nangtung control Kontrol termostat anu tiasa diatur ; Kontrol uap anu variabel, Perlindungan kaamanan overheating, otomatis pareum


Detil Produk

Faqs

Tanda Produk

Kaunggulan bubuka

• Solémpérat keramik

• Setrika garing

• Semprot & fungsi uap   

• Ngabersihan diri  

• Uap burst kuat & uap nangtung

• Kadali termostat anu tiasa diatur

• Kontrol uap anu variabel

• Penjaga ari putar 360 derajat fleksibel

• Perlindungan kaamanan overheating 

• Nunjukkeun lampu

• Otomatis dipareuman

AOLGA Electric Steam Iron SW-605(4)

Fitur

• Jandéla bak cai:
Tangki cai kalayan jandela nempoan tingkat cai pikeun tingkat pamariksaan dina pandangan; dianggo ku cai keran (henteu kedah disuling); sistem anti tetes pikeun henteu netes, bahkan dina panas low

• Kinerja awét:
Sistem anti skala anu terintegrasi nyegah skala tina ngahijikeun kana beusi, sedengkeun setting anti skala ngajaga kinerja uap sareng setrika hasil tina waktos.

• Hasil anu tepat:
Tip logam presisi tinggi pikeun gampang aksés ka daérah anu sesah sapertos sisina sempit, kelim, kerah, sareng tombol sakitar

• Kaamanan:
3-arah kaamanan otomatis pareum-aman pikeun kaamanan.
Besi sacara otomatis pareum upami diteundeun dina tapak taneuh salami 30 detik, upami diteundeun sacara vertikal éta pareum dina 8 menit sareng upami ditempelkeun éta bakal pareum dina 30 detik

• Soleplate stainless-Steel:
Tahan gores, soleplate stainless-steel kalayan ujung presisi tinggi

• 2200 Watt of Kakuatanto Bersihkeun Sakumna Bumi:
Besi kaluar kerut sareng segerkeun sanés ngan ukur jinis pakean, tapi ogé baju sanés anu nganggo baju sapertos tirai sareng simbut.

• Burst kuat of Kukus:
Ngusap bahkan keriput anu paling parah dina pakean kandel sapertos baju atanapi gorden anu dugi ka 30% langkung uap tibatan beusi anu henteu nganggo téknologi pompa

Spésifikasi

Barang

Uap Beusi

Modél

SW-605

Warna

Héjo kulawu sareng bodas / Hideung sareng biru / Hideung sareng beureum / Héjo sareng hideung

Fitur

Sensor gerak uap cerdas otomatis dipotong-kaluar kasalametan-30an tanpa pangawas dina soleplate sareng 8 menit nangtung; Soleplate keramik; Jandéla bak cai; Kontrol termostat anu tiasa diatur; Kontrol uap variabel; Perlindungan kaamanan overheating; Indikator siap LED
3 arah otomatis mareuman; Sistem anti kalsium

Kapasitas Tangki Cai

320ML

Dipeunteun Frékuénsi

50Hz / 60Hz

Daya Anu Dipeunteun

2000W

Voltaseu

220V-240V ~

Panjang Kabel Daya

1,8M

Ukuran Soleplate

232x118MM

Ukuran Produk

L291xW127xH158MM

Ukuran Kotak Gife

W307xD130xH160MM

Ukuran karton Master

W680xD322xH335MM

Paket Standar

10PCS / CTN

Beurat bersih

1.2KG / PC

Beurat kotor

1,35KG / PC

Pilihan Soleplate

Baja tahan karat, Panci non-iteuk, Keramik, Enamel, Soleplate ganda


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Kumaha kuring kéngingkeun lambar kutipan anjeun?

    A. Anjeun tiasa ngawartosan sababaraha sarat anjeun ku email, maka kami bakal langsung ngawartosan cutatan anjeun.

     

    Q2. Naon MOQ anjeun?

    A. Éta gumantung kana modélna, sabab sababara barang henteu gaduh syarat MOQ sedengkeun modél sanésna masing-masing 500 pcs, 1000 pcs sareng 2000 pcs. Punten kersa ngahubungi kami ngalangkungan info@aolga.hk kanggo terang langkung jelasna.

     

    Q3. Naon waktos pangirimanna?

    A. Waktos pangiriman bénten-bénten pikeun conto sareng urutan massal. Biasana, éta bakal nyandak 1 ka 7 dinten kanggo sampel sareng 35 dinten kanggo urutan seueur. Tapi sadayana, waktos nuju akurat kedah gumantung kana usum produksi sareng jumlah pesanan.

     

    Q4. Dupi anjeun nyayogikeun kuring conto?

    A. Leres, tangtosna! Anjeun tiasa mesen hiji sampel pikeun mariksa kualitasna.

     

    P5. Naha kuring tiasa ngalakukeun sababaraha warna dina bagian palastik, sapertos beureum, hideung, biru?

    A: Leres, anjeun tiasa ngalakukeun warna dina bagian plastik.

     

    Q6. Kami badé nyetak logo urang dina alat-alatna. Dupi anjeun tiasa ngadamel éta?

    A. Kami nyayogikeun jasa OEM anu kalebet percetakan logo, desain kotak kado, desain karton sareng instruksi manual, tapi sarat MOQ mah béda. Punten ngahubungi kami ngalangkungan email kanggo kéngingkeun detil na.

     

    Q7. Sakumaha lami jaminan dina produk anjeun?

    A.2 taun. Kami yakin pisan kana produk kami, sareng kami ngepak pisan, janten biasana anjeun bakal nampi order anjeun dina kaayaan anu saé.

     

    Q8. Naon jinis sertifikasi anu parantos lulus produk anjeun?

    A. CE, CB, RoHS, jsb Sértipikat.

  • Kéngingkeun Harga Detil

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk Patali

    Kéngingkeun Harga Detil