Bébas Sandi Éléktronik

  • Top Open Electronic Password Safes K-FG003

    Top Buka Sandi Éléktronik Sandi K-FG003

    Modél : K-FG003
    Spésifikasi: B / D (mm): 5/2; Ukuran (mm): W400 * D350 * H145; NW / GW (kg): 12KG / 13KG
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: LCD biru cair tampilan kristal; Sistem konci kode éléktronik diadopsi ku CPU anu tiasa diprogram; 5mm kentel tiis digulung pelat waja pikeun panel sareng 2mm kentel pelat baja digulung tiis pikeun kotak
  • Electronic Password Safes K-JG003

    Sandi Éléktronik Aman K-JG003

    Modél : K-JG003
    Spésifikasi: B / D (mm): 5 / 1,5; Ukuran (mm): W420 * D380 * H200; NW / GW (kg): 12 / 13KG
    Warna: Hideung / Abu-abu
    Fitur: LED tampilan digital; Sistem konci kode éléktronik diadopsi ku CPU anu tiasa diprogram; 5mm sareng 1.5mm pelat waja anu digulung tiis pikeun panel sareng kotak masing-masing

Kéngingkeun Harga Detil