Rencana Beijing Ngaksés Homestay anu Dipeunteun ku Star dina Lima Taun

Tanggal 16 Juni, Beijing ngayakeun serangkaian konferensi pers pikeun ngarayakeun ulang taun ka-100 ngadegna Partai Komunis Tiongkok, "Beijing Ngamajukeun sacara Kompléks". Dina rapat éta, Kang Sen, wakil sekretaris Komite Pertanian sareng Padamel Kota Beijing, wakil diréktur Biro Tatanén sareng Perdesaan, sareng juru bicara, ngenalkeun yén dina hal industri désa, Beijing bakal fokus kana bumi sareng rencana nagara pikeun nganilai 1.000 hotél anu dipeunteun béntang dina lima taun sahingga leuwih ti 5.800 rumah pertanian tradisional bisa dirobih jeung ditingkatkeun pikeun ningkatkeun tingkat palayanan modern wisata désa.

 Beijing Plans to Access 1,000 Star-rated Homestays in Five Years

Kangsen ngenalkeun yén dina sababaraha taun terakhir, industri padesaan Beijing parantos langkung seueur. Beijing parantos ngalaksanakeun wisata tatanén luang, fokus kana nyiptakeun langkung ti 10 ruteu kualitas luhur, langkung ti 100 désa luang anu éndah, langkung ti 1.000 taman pertanian luang, sareng ampir 10.000 panampi adat masarakat. Salami liburan "Dragon Boat Festival", Beijing nampi total 1.846 juta wisatawan pikeun wisata désa, paningkatan sataun 12,12 kali sareng pulih ka 89,3% dina période anu sami di 2019; pendapatan operasionalna 251,36 juta yuan, paningkatan sataun 13,2 kali, sareng paningkatan sataun 14,2%.

 

Dina hal ningkatkeun lingkungan hirup padesaan, Beijing nerapkeun proyek "Saratus Désa Démonstrasi sareng Rébuan Déwi Rébuan" proyék, anu ngarengsekeun tugas ngarénovasi lingkungan hirup 3254 désa, sareng ngajantenkeun kamajuan penting dina pangwangunan désa anu éndah: tingkat sinyalna jamban rumah tangga saniter anu henteu bahaya ngahontal 99,34%; jumlah désa anu katutupan ku fasilitas pangaturan limbah parantos ningkat janten 1.880; sajumlah 1.500 désa démo klasifikasi sampah sareng 1.000 désa héjo parantos didamel. 3386 désa sareng sakitar 1,3 juta rumah tangga di Beijing parantos ngahontal pemanasan anu bersih, anu parantos méré sumbangan positip pikeun meunang perang dina mayungan langit biru.


Pos waktos: Jun-21-2021
  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kéngingkeun Harga Detil