Kumaha Milih Ketel Éléktrik?

AOLGA Electric Kettle HOT-W20

Ketel listrik sering dipaké dina kahirupan urang, kaasup di bumi atanapi di hotél. Nalika urang hoyong cai panas, ketel listrik tiasa nyumponan kabutuhan urang, tapi sababaraha ketel listrik anu henteu standar tiasa nyandak urang cilaka, janten nalika nyanghareupan sababaraha produk ketel listrik di pasar, naon anu kedah urang laksanakeun? Kumahatiasa urang pilih nu hadé ketel listrik?

 

Tingali bahan na

Umumna ningali bahan batin sareng bahan luarna, bahan batinna langkung kritis sabab langsung hubungan sareng cai. Nalika milih ketel listrik, anjeun kedah ningali naha bak jero ngagaduhanSUS304 tanda kang 304 stainless steel, tahan ka suhu luhur sareng ngagaduhan kateguhan anu hadé pikeun ngajaga kasihatan masarakat. Ketel listrik AOLGA didamel tina kualitas luhurSUS304 atawa SUS316 stainless steel pikeun mastikeun kasalametan produk sareng daya tahan.

Salaku tambahan, bahan luar ketel listrik ogé penting pisan. Ayeuna, seuseueurna ketel listrik di pasar didamel tina plastik sareng keramik tingkat kaamanan, sareng teu bau anu khas. Tapi aya ogé usaha masing-masing dina usaha ngirangan biaya. Upami dianggo lami, zat ngabahayakeun bakal dileupaskeun, anu bakal ngabahayakeunurang kasihatan.

 

Tingali rupana

Nalika mésér ketel listrik, salian ti ningali naha penampilanna nyugemakeun atanapi teu disangka-sangka, éta ogé kedah diukur tina prosés produksi, kalebet lemesna palastik luar ketel listrik ningali naha palastik sareng ketel stainless steel anu simetris, sareng naha lapisan luar palastik digoréng. . Produk anu saé tiasa ditingali dina prosés manufaktur. Ketel listrik AOLGA asalna tina karajinan ketat internasional, sareng karajinan anu rumit dina produksi tiasa diapresiasi tina tampilan anu sederhana sareng atmosfir.

 

Pilih kalayan fungsi suhu terbatas

Milih listrik ketels kalayan fungsi kontrol suhu limiter kang sacara otomatis tiasa ngeureunkeun listrik saatosna cai ngagolak. Seuseueurna tina ketel listrik di pasar nganggo watesan suhu.

 

Tingali katerangan

Pariksa logo produk sareng katerangan sacara saksama. Standar netepkeun yén logo produk kedah lengkep, kalebet: nami perusahaan, alamat, modél, spésifikasi (sapertos kapasitas), mérek dagang, parameter voltase, parameter listrik, simbol pikeun sifat catu daya, jst; kedah aya pencegahan nyalahgunakeun Peringatan, metoda beberesih lengkep, sareng sajabana kalebet.

 

Tingali kabutuhan

Ketel listrik kedah dipésér numutkeun kabiasaan panggunaan sareng kabutuhan saleresna. Kapasitas ketel listrik ayeuna di pasar antara 0.6L sareng 1.8L. Rumah tangga tina 2 dugi ka 3 jalma tiasa milih ketel listrik sakitar 1.2L sareng 1000W; 4 ka 5 Jalma tiasa milih ketel listrik 1.8L, 1800W.


Pos waktos: Jun-18-2021
  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kéngingkeun Harga Detil