Kumaha ngagunakeun Skala Éléktronik Gelas Kaca CW275 leres

Skala Beurat Éléktronik Kaca CW275nyaéta skala beurat presisi tinggi sareng 4 sénsor anu sénsitip pisan, anu tiasa ngukur beurat anjeun langkung akurat, tapi anjeun kedah merhatoskeun supados leres, upami henteu, beuratna bakal bias sareng mangaruhan pangukuran. Janten kumaha cara nganggo Skala Éléktronik Gelas Éléktronik CW275 pikeun ngukur beurat leres?

AOLGA Glass Electronic Weight Scale CW275(white)

1. Mimiti, skala beurat kedah disimpen dina lanté datar, henteu dina karpét atanapi lemah lembut, henteu di tempat anu henteu rata atanapi handap henteu rata, sareng henteu di kamar mandi anu beueus, sabab éta mangrupikeun produk éléktronik.

 Glass Electronic Weight Scale CW275

2.Waktos pikeun beurat sareng nangtung kedah leres. Pisahkeun dua suku tanpa ngahalangan layar tampilan. Ngadeg hipu ku hiji suku, sareng ajeg sareng sampéan anu sanés. Entong ngocok atanapi luncat kana skala. Entong nganggo sapatu, sareng cobi timbang ku sakedik baju supados tiasa langkung caket kana beurat anjeun.

 

3. Saatos nangtung, tampilan bakal masihan bacaan, sareng bakal masihan bacaan anu sanés saatos kedip-kedip dua kali, nyaéta beurat anjeun. Teras turun deui sareng timbang deui, upami data sami sareng sateuacanna, éta mangrupikeun beurat anjeun anu saleresna.

 

4. Umumna aya opat suku dina tonggong skala pikeun grounding. Ieu mangrupikeun bagian konci tina beurat, alat beurat spring. Opat suku ieu kedah dianggo dina waktos anu sami dina beuratna sacara akurat.

AOLGA Glass Electronic Weight Scale CW275 Back(white)

5. Di tengah opat suku, aya kompartemen batréna, anu dianggo pikeun masang batréna anu dianggo skala beurat sareng batréna kedah diganti dina waktosna. Nalika batréna kaluar tina listrik, nilai beurat anu diukur moal akurat. Upami batréna parantos dianggo lami, éta bakal bocor cair sareng ngarusak sirkuit. Janten punten ngagentos batréna dina waktosna.

AOLGA Glass Electronic Weight Scale CW275

6.Nengetan wates pangukuran skala beurat. Wates tina beurat ieu 180 kilogram. Entong ngukur luar jengkol. Upami teu kitu, anjeun moal tiasa ngukur beurat anjeun, sareng tiasa ngirangan skala beurat anjeun. Janten nalika anjeun ngagaleuh, anjeun kedah ningal kisaran ukuran anu cocog sareng anjeun.

 

Tips:

Perlu ngembangkeun kabiasaan anjeun unggal dinten, sareng ngagaduhan beurat dina waktos anu tetep, sareng ngadamel rékaman anu cocog.

Pikeun pangamatan jangka panjang, anjeun tiasa nyandak beurat rata-rata saminggu atanapi satengah bulan pikeun babandingan, kusabab parobihan unggal dintenna alit pisan.

 

 


Pos waktos: Jun-17-2021
  • Saméméhna:
  • Teras:
  • Kéngingkeun Harga Detil